Az Érdi Kamarazenekar tevékenysége

Kulturális örökség

Bemutatás


Zenekarunk 2014-ben jubileumi koncerttel ünnepelte alapításának 25. évfordulóját. Az első hangversenyünk 1989. május 20-án volt Érden.
 
E negyed évszázad lankadatlan, szüntelen tanulásban telt, fokról fokra alakítottuk ki és bővítettük repertoárunkat, amelyet gyakran formált újjá egy-egy szólista vagy velünk működő kórus.
 
A zenekar munkájában részt vesznek a Lukin László Zeneiskola tanárai és kiváló érdi amatőr muzsikusok. Koncertjeinket várja az érdi közönség, örömmel jönnek meghallgatni. Ezt mutatják teltházas előadásaink.


Az érdiek büszkék ránk, sajátjuknak tekintik a zenekarunkat. Szép meghívókkal és vonzó műsorral csalogatjuk a közönségünket, koncertjeinkről gyakran beszámol az Érdi Újság.
 
Széles repertoárunkat mindig az aktualitásokhoz igazodva (ünnepek, évfordulók) ingyenes, vagy jótékonysági koncertek keretében tárjuk közönségünk elé.Indoklás


Az Érdi Kamarazenekar Egyesületi formában működik. Célja, hogy az egész ország területén és a szomszédos országokban az ország zeneművészetében hiánypótló ingyenes előadásaival terjessze a zenekultúrát. A zenekar tevékenységével a kitűzött célokat követi.


aaaaaaaaaa
 
aa
 Értékőr: Benkóczy Márta

Érdikum - Technológia: EUSAN Kft.